BETAALMETHODEN BIJ BEST BUY GOLFBALLEN

Bij Best Buy Golfballen kun je op veel verschillende manieren betalen. Wel zo handig toch? Hieronder vind je de mogelijkheden met daarbij beschreven wat de voorwaarden zijn. 

iDEAL
Bij deze betaalmethode kan je tijdens het bestelproces direct de betaling afhandelen via jouw eigen bank. Je rekent af in een vertrouwde betaalomgeving op basis van de beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je online bankiert kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hier niet voor aan te melden. Voor het gebruik van deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Bancontact
Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij de betaalmethode Bancontact. Hierdoor kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Bancontact is alleen beschikbaar wanneer het factuur- en afleveradres in België is. Voor het gebruik van deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Nous avons le mode de paiement Bancontact spécialement pour nos clients belges. Cela permet aux titulaires de compte belges d'effectuer des achats en ligne avec leur carte bancaire. La sécurité et la fiabilité sont absolument garanties. Bancontact n'est disponible que lorsque l'adresse de facturation et de livraison se trouve en Belgique. Aucun frais supplémentaire ne sera facturé pour l'utilisation de ce mode de paiement.

PayPal
Wereldwijd een van de grootste online betaaldiensten. PayPal is zeer eenvoudig in gebruik. Je hoeft enkel in te loggen met je PayPal account en je kunt direct veilig betalen. Zorg er alsjeblieft wel voor dat er genoeg saldo op je account staat. Dat scheelt een hoop gedoe bij het afhandelen van je bestelling. Je kunt bij PayPal zelf instellen hoe je jouw saldo op de PayPal aanzuivert: creditcard (automatisch), bankrekening (automatisch) of zelf bijstorten (niet automatisch). Voor het gebruik van deze betaalmethode wordt er € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht ongeacht het aankoopbedrag.

Creditcards: Visa - American Express - Mastercard
Veilig en snel betalen met je creditcard. Daarnaast (afhankelijk van je creditcardmaatschappij) vaak ook nog een Aflevergarantie en Aankoopverzekering. Niet dat je deze nodig hebt want wij garanderen 100% levering en kwaliteit. Voor het gebruik van deze betaalmethode wordt er € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht ongeacht het aankoopbedrag.

SOFORT Banking
Speciaal voor onze Duitse klanten hebben wij de betaalmethode SOFORT Banking/Überweisung. Hierdoor kunnen onze Duitse rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. SOFORT Banking is alleen beschikbaar wanneer het afleveradres in Duitsland is. Voor het gebruik van deze betaalmethode wordt er € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht ongeacht het aankoopbedrag.

Wir haben die Zahlungsmethode SOFORT Banking/Überweisung speziell für unsere deutschen Kunden. So können unsere deutschen Kontoinhaber Online-Einkäufe mit ihrer Bankkarte tätigen. Sicherheit und Zuverlässigkeit sind absolut garantiert. SOFORT Banking ist nur verfügbar, wenn sich die Lieferadresse in Deutschland befindet. Für die Verwendung dieser Zahlungsmethode werden unabhängig vom Kaufbetrag € 2,50 Verwaltungskosten berechnet.

Bankoverschrijving
Door voor bankoverschrijving te kiezen plaats je direct je order zonder te betalen. Je ontvangt van onze betaalprovider Mollie Payments een e-mail met een betaallink. Zodra wij de betaling binnen hebben gaan wij aan de slag met het klaarmaken en versturen van jouw bestelling. Let op: vergeet je te betalen dan wordt je bestelling niet verstuurd! Voor het gebruik van deze betaalmethode worden er geen administratiekosten in rekening gebracht. 

Contant
Dit kan alleen wanneer je jouw bestelling bij ons komt afhalen. Kies voor 'Afhalen in Hoofddorp' en als betaalmethode 'Bankoverschrijving'. Vul bij 'Opmerking' in dat je contant wilt betalen. De rest gaat eigenlijk vanzelf. Je haalt je bestelling af volgens de geldende procedure en betaalt contact (pinnen is niet mogelijk!). Het betaalverzoek om per bankoverschrijving te betalen, die je per mail ontvangt, kun je negeren en de e-mail in de prullenbak gooien. Er verandert verder niets.

Voor een betaalmethode met administratiekosten willen wij je wijzen op het feit dat je deze administratiekosten bij annuleren van een order niet gecrediteerd krijgt. Wil je meer informatie over jouw betaling dan kan dat natuurlijk. Onze klantenservice helpt je graag verder! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur op telefoonnummer 06-47488968. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] (eventueel onder vermelding van het ordernummer).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »