Betaalmogelijkheden bij BestBuyGolfballen

Bij BestBuyGolfballen.nl kun je op veel verschillende manieren betalen. Wel zo handig toch? Hieronder vind je de mogelijkheden met daarbij beschreven wat de voorwaarden zijn.

iDEAL
Bij deze betaalmethode kan je tijdens het bestelproces direct de betaling afhandelen via jouw eigen bank. Je rekent af in een vertrouwde betaalomgeving op basis van de beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je online bankiert kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hier niet voor aan te melden. Het gebruik van deze betaalmethode brengt geen extra kosten met zich mee.

PayPal
Wereldwijd een van de grootste online betaaldiensten. PayPal is zeer eenvoudig in gebruik. U hoeft enkel in te loggen met uw PayPal account en u kunt direct veilig en gratis betalen. Zorg er alsjeblieft wel voor dat er genoeg saldo op je account staat. Dat scheelt een hoop gedoe bij het afhandelen van je bestelling. Je kunt bij PayPal zelf instellen hoe je jouw saldo op de PayPal aanzuivert: creditcard (automatisch), bankrekening (automatisch) of zelf bijstorten (niet automatisch). Voor het gebruik van deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Mastercard
Veilig en snel betalen met je creditcard. Daarnaast ook nog een Aflevergarantie en Aankoopverzekering. Niet dat je deze nodig hebt want wij garanderen 100% levering en kwaliteit. Voor het gebruik van deze betaalmethode wordt er € 2,50 in rekening gebracht ongeacht het aankoopbedrag. 

Visa
Veilig en snel betalen met je creditcard. Voor het gebruik van deze betaalmethode wordt er € 2,50 in rekening gebracht ongeacht het aankoopbedrag. 

American Express
Veilig en snel betalen met je creditcard én beschermd zijn tegen fraude en verzekerd zijn tegen schade en diefstal. Niet dat je deze nodig hebt want wij garanderen 100% levering en kwaliteit. Voor het gebruik van deze betaalmethode wordt er € 2,50 in rekening gebracht ongeacht het aankoopbedrag. 

Maestro
Meastro is binnen Nederland en daarbuiten een van de meest gebruikte betaalmethodes. Met Meastro kunt u eenvoudig en snel betalen met uw bankpas. Uiteraard is dit veilig, snel en kosteloos. Voor het gebruik van deze betaalmethode worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

MisterCash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij de betaalmethode MisterCash. Hierdoor kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. MistherCash is alleen beschikbaar wanneer het afleveradres in België is. Voor het gebruik van deze betaalmethode worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

SOFORT Banking (Deutschland)
Speciaal voor onze Duitse klanten hebben wij de betaalmethode SOFORT Banking/Überweisung. Hierdoor kunnen onze Duitse rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. SOFORT Banking is alleen beschikbaar wanneer het afleveradres in Duitsland is. Voor het gebruik van deze betaalmethode worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »